banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Halk otobüsü kargaşası sürüyor

Eylem yaparak kontak kapatan ve dün tekrardan iş başı yapan bazı kooperatiflere bağlı otobüsçüler arasında yine taşlı sopalı kavga çıktı. Edindiğimiz bilgilere göre, Şanlıurfa Belediyesi yeni güzergâhı elirlemesinden dolayı Eyübiye'ye çalışan otobüslerden 5 hattı, Karaköprü güzergâhına dâhil etti. Sabah saatlerinde Eyübiye otobüslerini Karaköprü güzergâhında gören Karaköprü Kooperatifi'ne bağlı otobüs çalışanları, burada tartışmaya başladılar.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taşlı ve sopalı kavgada otobüslerde maddi hasar meydana gelirken 3 kişi de aldıkları darbelerle çeşitli yerlerinden yaralandılar. Olayı gören vatandaşlar, durumu Jandarma'ya bildirdi. Jandarma'nın bölge yerine gelmesiyle yatıştırılan olay, bu kez öğle saatlerinde Sırrın Mahallesi'nde yaşandı.

TOKİ Otobüslerinin Sırrın Mahallesi'nden geçiş yaptığı gören Sırrın Mahallesi'ne çalışan otobüs çalışanları, bu otobüsleri taş yağmuruna tutarak araçlara maddi zarar verdiler. Bu esnada otobüste bulunan bir kişi taşlardan aldığı darbelerle çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı duyan, TOKİ otobüs çalışanları Sırrın'a geldiler. Sırrın'da her iki otobüs işletmecileri arasında yaşanan kısa süreli arbede, Bölgeye gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle sona erdi. Olayda bazı otobüslerde maddi hasar meydana geldi.

Bubi Cengiz / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.