banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Haliliye İlçesinde Taşlı Sopalı Kavga

Edinilen bilgilere göre kavga olayı bugün akşam saatlerine doğru Haliliye'nin Bamyasuyu Mahallesinde Suriyeli esnaf ile yerli esnaf arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma başladı. uzun süren munakaşanın kavgaya dönüştü olayda ortalık savaş alanına döndü. taş ve sopaların kullanıldığı kavganın büyümesi üzerine çevredikilerin ihbari üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik gücü sevk edildi.

Uzun süre devam eden kavgayı onlarca polis, biber gazı ve jop kullarak müdahale etmek zorunda kaldı.

Gerginliğin devam ettiği mahallede güvenlik güçleri olası yeni kavga olaylarına karşı önlemler alırken, çevredekilerin ifadelerine göre Suriyeli esnaf ile bölgedeki esnaf arasında ile sık sık kavgalar olduğu bilgisi paylaşıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Editöre 4 yıl önce

Allah rızası için şu ramazanın hürmetine haber yazmayı öğrenin. Düşük cümleler vs, yakışmıyor artık... "Gerginliğin devam ettiği mahallede güvenlik güçleri olası yeni kavga olaylarına karşı önlemler alırken, çevredekilerin ifadelerine göre Suriyeli esnaf ile bölgedeki esnaf arasında ile sık sık kavgalar olduğu bilgisi paylaşıldı" nasıl bir ifadedir bu ya?

Avatar
6badilli derler 4 yıl önce

Suryeliler cok iyiler . Sucu urfalilara atmisiniz helal urfa .

Avatar
YabanciGöz 4 yıl önce

Suriyeliler daha medeni

Avatar
Hasadam 4 yıl önce

Bence de Suriyeliler daha medeni

Avatar
Isminin aciklanmasini istemeyen yetkili 4 yıl önce

Kavgada kullanılan sopalar uzun değilse sosyal mesafe korunamadıgından bulaş olabilir. Ey urfa halki kavga ederken sosyal mesafeyi koruyun.

Avatar
6badilli derler 4 yıl önce

Blikli gol haber bide balikli gole hz ibrahime kurban olasiniz. Bizi urfadan cikarsinlar suryeliler

Avatar
Deve Tuncay 4 yıl önce

Çok gezenin ayağına pok bulaşır.

Avatar
Ferhat REDKİD 4 yıl önce

Saçma değil, mantıklı yorumlar yapın. Adamın asabını bozmayın