banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Halfeti İlçesinde Kudüs Bilinci Konulu Seminer Düzenlendi

Halfeti İlçesinde bulunan Ümmü Gülsüm Kız Anadolu Lisesinde düzenlenen seminere İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu İl Koordinatörü Emetullah Koyuncu, KAGEM Şube Sorumlusu Hatice Öztürk ile öğrenciler katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, Aile ve Dini Rehberli Bürosu İl Koordinatörü Emetullah Koyuncu ile KAGEM Şube Sorumlusu Hatice Öztürk ‘’Kudüs Bilinci’’ başlığı altında öğrencilere yönelik birer konuşma gerçekleştirdi.

Seminerde konuşan İl Müftü Yardımcısı Demirtaş, ‘’Allah, bazı mekanları bazı mekanlardan üstün tutmuştur. Bunlar Mekke, Medine ve Kudüs’tür. Allah’ın harem olarak kutsadığı bu mekanları korumak ve onlar için maddi ve manevi mücadele etmek her Müslüman’ın görevidir.” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.