banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Urfa Haberleri

Görünmeyen kahraman, Ferit Dağdeviren

İki genel müdür değişikliği yapılan ŞUSKİ’de çalışmaların ardı arkası kesilmeyerek görünmeyen kahraman oldu. 2014’te Şanlıurfa’da göreve başlayan Dağdeviren, ŞUSKİ’yi canlandırarak ondan önce gelen genel müdürlerin eksiklerini giderdi.

Dağdeviren ŞUSKİ’yi hareketlendirdi. Borcu olduğu ve birçok çalışmanın yarıda kaldığı ŞUSKİ, artık gelirleriyle güçleniyor. Enerji tasarrufuyla yapılan çalışmalar gelirin ve hizmetin artmasını sağlıyor. Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de çalışmalar dur durak bilmiyor.

Viraşehir, Bozova, Suruç, Harran ve Birecik ilçelerinde yaşanan Kanalizasyon ve içme suyu problemleri çözülerek incelemeler devam ettiriliyor.

İçme suyu ve kanalizasyon sorunlarına kalıcı çözümler arayan ŞUSKİ çözülen sorunlarla vatandaşın takdirini topluyor. Dağdeviren ŞUSKİ’de göreve başladığı günden bu güne birçok bölümde araç, yakıt, elektrik tüketiminde kompanzasyon panolarını düzenli devreye alarak yalnız elektrikte 2.217.312,08 TL Şanlıurfa belediyesine kazandırarak israfın önüne geçti.

Kaynak : urfanatik 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.