banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

GENÇLİK SPOR'UN MÜDÜRÜ ERTUĞRUL YILDIZ İSTİFA ETTİ


Yıldız 4 yılda 8 Türkiye şampiyonası 16 bölge şampiyonası ve 6 uluslararası şampiyonası organizasyonunu Şanlıurfa'da başarılı bir şekilde oluşmasını sağladı.
Tesisleşmede bağlamında Şanlıurfa’yı Türkiye'de ilk üç’e girmesinin de en önemli katkıyı Ertuğrul Yıldız yaptı bütün ilçelerimizde tesisler tamamlanmış durumda. Lisanslı sporcu sayısında patlama oldu Ertuğrul Yıldız'ın göreve başlamasıyla beraber bir ivme kazanan Şanlıurfa gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü Lisanslı sporcu sayısında istatistikleri ve Rekorları alt üst ederek 2011 yılından bin civarındayken bugüne kadar devam eden süreçte Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün faal Sporcu sayısı 7500’ü bulmuş durumda. Milli sporcu sayısında’100/1000 artış Şanlıurfa’da göreve gelmesiyle birlikte ivme kazanan Şanlıurfa gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü Ertuğrul Yıldız'ın Pro aktif yapısı çalışkanlığı ve kendi memleketine hizmet arzusunun pozitif katkıları milli sporcularımızın Çığ gibi büyümesinde ve artmasında çok önemli destekleyici unsur oldu 2011 yılında milli sporcu sayısı sadece 6 iken 2015 yılında 60 bulmuş durumda.
Spor camiası üzgün Şanlıurfa'nın bütün amatör spor kulüp Başkanları spor il temsilcileri ve spor camiasının önde gelen isimleri Ertuğrul Yıldız'ın istifa etmesinden dolayı çok üzgün olduklarını ve böylesine başarılı olan bir hemşerimizin ikna edilip tekrar göreve döndürülmesinin Altını çizerek, özellikle milletvekillerinin derhal devreye girerek böylesine Şanlıurfa’mıza hizmet eden kendi değerlerimize gerekli önemin ve değerin verilmesini istediler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.