banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bozova'daki göllerinde temizlik çalışması başlatıldı

Geçen ay Bozova Belediyesi meclis üyeleri tarafından meclis gündemine alınan, Bozova sınırları içinde yer alan Küçük Göl ve Büyük Göl adıyla bilinen göllerin temizlenmesi çalışmaları için start verildi. Göllerdeki aşırı kirlenme, Hava sıcaklıkları ve bilinçsiz sulama gibi etkenlerden dolayı kuruma tehlikesi ile yüz yüze gelen göllerin temizlenip turizme kazandırılmasını sağlamak amacıyla harekete geçen Bozova Belediye Meclisi Ekoloji Komisyonu konuyu ilgili birimlere taşıyarak gerekli görüşmeleri yaptı.

Görüşmeler sonrasında göllerin temizlenmesi için Bozova Belediye Eş Başkanı Zeynel TAŞ,belediye meclis üyeleri ve DSİ yetkililerinin de katılımı ile gölleri yerinde incelediler.

 

İki gölü de inceleyerek yetkililere gerekli aktarımları yapan Bozova Belediye Eş Başkanı Zeynel TAŞ ve meclis üyeleri incelemeden sonra konu ile ilgili gerekli yazışmaları ve görüşmeleri hızlandırarak, kuruma tehlikesi ile karşı karşıya kalan göllerin temizlenmesi ve yeniden turizme kazandırılması için Bozova Belediyesi olarak gerekenin yapılacağını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.