banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Gaziantep'te koronavirüs adeta patladı

Türkiye'de koronavirüs vaka ve ölüm sayısında düşüş yaşanırken Şanlıurfa’nın sınır komşusu Gaziantep'te ise salgına yakalananların sayısı gün geçtikçe artıyor. Şehirde son 24 saatte 56 vaka tespit edildiği öğrenildi. Bu artışla Gaziantep vaka artış hızında İstanbul'un ardından ikinci sıraya yükseldi.


Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 salgınına karşı Türkiye’de de tedbirler üst safhaya çıkarıldı. Ülke genelinde vaka ve ölüm sayılarında gözle görülür ciddi bir düşüş yaşansa da Şanlıurfa’nın sınır komşusu Gaziantep ise korkutuyor.

İSTANBUL İLE YARIŞIYOR

Öyle ki Gaziantep’te son 24 saatte 56 vaka tespit edildiği öğrenildi. Kentteki toplam vaka sayısı 1453 kişi olurken hastalıktan ölen sayısı ise 21 kişiye yükseldi. Kentte bir günde 56 kişinin testinin pozitif çıkmasıyla Gaziantep vaka artış hızında İstanbul'un ardından ikinci sıraya yükseldi.

ANTEP VALİSİGÜL AÇIKLAMA YAPTI

Gaziantep’te yaşanan vaka artışından sonra Vali Davut Gül sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Vali Gül, yaptığı bir paylaşımında ise "Yürüme mesafesindeki fırınlardan, evden bir kişinin ekmek almasına müsaade edilmişti. Fakat ailecek ekmek almaya gidenler olduğunu görüyoruz. Bunlarla ilgili görevli arkadaşlar yasal işlem yapmakta olup 'ekmek almaya giderken ceza yazdılar' serzenişi haklı değildir" dedi. (RHA AJANSI)

değildir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Gaziantep
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.