banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Nihat Çiftçi Suruç Sanlıurfa Haberleri

Fırıncının evi kül oldu
Olay, öğle saatlerinde Eyyübiye Caddesi, Hacı bayram mahallesi 3271.Sokak’taki bir Apartmanda meydana geldi. 3 katlı apartmanın en üst katının yatak odasındaki elektrik kontağında  yangın çıktı. Cemal Gelgeç’e ait evde kimsenin bulunmadığı sırada daireden duman yükseldiğini görenler, önce dairenin kapısını kırmaya çalıştı. Başarılı olamayan apartman sakinleri, daha sonra durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, apartmanı boşaltarak çevrede güvenlik önlemleri alırken; itfaiye erleri ise yangına müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren yangına 4 itfaiye aracı müdahale etti. kontrol altına alan itfaiye ekipleri, soğutma çalışması yaparken; olayı komşularının haber vermesi ile duyup evlerine gelen Fırıncılık yapan Cemal Gül geç ve ailesi ise, küle dönen evlerini görünce üzüntüye boğuldu.

Yangın sonrası evdeki eşyaların kullanılamaz hale geldiğini gören ev sahipleri sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde hazır bulunan 112 acil servis ekipleri evin hanımını ve yakınlarının baygınlık geçirmelerine müdahale ederek ambulans içersinde tedavi altına aldı.


Yangında küle dönen ev  kullanılamaz hale gelirken, polis yangın ile ilgili inceleme başlattı.
Abdullah Toprak / Urfahabermerkezi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.