banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Altan kardeşlerin biri tutuklandı, biri serbest bırakıldı


Altan kardeşler 11 gün sonra Adliyeye sevk edildi

15 Temmuz’daki ABD destekli  FETÖ/PDY darbe girişiminden bir gün önce katıldıkları bir televizyon programında, darbe çağrışımıyla subliminal mesaj içeren söylemlerde bulundukları gerekçesiyle gözaltına alınan Gazeteci Yazar Ahmet Altan ile kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan, Emniyetteki işlemlerinin  ardından İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi..

11 gündür İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan  Ahmet ve Mehmet Altan kardeşler , emniyetteki işlemlerinin tamamlanması ardından bugün İstanbul Adliyesi'ne sevk edildiler. .Çağlayan Adliyesi'ne getirilen Altan kardeşlere,  otopark kapısından adliyeye giriş yaptırıldı.

Zanlı  Altan kardeşler hakkında  FETÖ işbirlikçiliği ve FETÖ'ye yardım  suçlamaları  bulunuyor. 

 'darbeye teşebbüs etmek, FETÖ'ye yardım yataklık ve FETÖ'nün propagandasını yapmak' suçlarında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen iki kardeşten Ahmet Altan serbest bırakılırken, Mehmet Altan ise tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.