banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Fakıbaba, Mikrokredi Bayanlarıyla İftarda Buluştu

 

Hacıbekir Sofrası’nın bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Fakıbaba, mikrokredi alarak iş kadını konumuna gelen bayanlarla uzun süre sohbet etti.

Mikrokredi projesinden faydalanarak, aldıkları Bin TL’lik kredi ile hayatları değişen kadınlarımıza belediye olarak büyük önem verdiklerini kaydeden Fakıbaba, “Mikrokredi bayanları ile bir aile gibiyiz. Onlarla çok iyi işlere imza attık. Belediyemizden aldıkları kredilerle hayatları değişen bu bayanlarımız, artık yaşama farklı bir perspektiften bakmaya başladılar. Ekonomik özgürlüğe kavuşan bayanlarımızın sağlık, eğitim v.b ihtiyaçlarıyla ayrıca ilgileniyoruz. Gerek ticaret gerek gezme amaçlı geziler düzenliyoruz. Eşim Gül Fakıbaba önderliğinde bayanlarımızı İstanbul, Kilis, Gaziantep, Mardin, Bursa ve diğer çevre illere geziye gönderdik.İnşallah Bu gezilerim devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.