banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Faaliyete Başlayan Berberler Denetlendi


Covid-19 nedeniyle uzun zamandır kapalı kalan berber ve kuaför ile güzellik salonları dün itibarı ile belirli saatler arasında hizmet vermelerine izin verildi.
Salgının önüne geçmek amacıyla kapalı tutulan ve temasın yoğun olduğu berber ve kuaför salonları, İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı ilgili genelgeye göre belirli kriterlerin uygulanacağı şartlar altında yeniden açıldı. Bakanlık tarafından belirlenen kriterlerin yer aldığı genelgeyi zabıtalar ilgili işyerlerine tebliğ ederek uyarıda bulundu.
Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren kuaför salonlarına giderek, işyerlerinin belirlenen saatler içerisinde açılıp kapanmasını, işletmecilerin müşterileri randevu sistemiyle ve belirlenen sosyal mesafenin korunması kaydı müşteriyi alacağını, traş esnasında bulaş riski olan ustra, fırçaların kullanılmamasını, aynı şekilde tek kullanımlık havlu veya kişiye özel havlu ve önlük kullanılması konusunda uyarıda bulundu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr.Zotto 4 yıl önce

Urfa berberi asil duygu insanıdır..

Avatar
Keldan Aşireti Lideri 4 yıl önce

Berberime gittim bana" maskeni cıkarmadan sakal trasını yapamam " dedi. Tok satıcı yeni berber bulacam kendime

Avatar
Corona Avcısı Süper Berber 4 yıl önce

Ben müsterinin maskesini çıkarmadan sakal traşı yaparım. Maskeli sakal trası 100 Tl alirim.

Avatar
Ben Yaparım 4 yıl önce

Ben.maske ve siperlik takmis musterinin sakal trasini yapabilirim. 99 Tl ye

Avatar
KILLIBEY 4 yıl önce

Ben yaparım.isimli berber ark. Çok iddaalısın. Ben evden sen dükkandan gorüntüoü.komusarak tras etsen beni sie 1000 Tl helali hoş ola. Yapwbilisen mi?

Avatar
Çoķellobey 4 yıl önce

Berberlerdeki umumi helalar (wc, 100 numara, kenef, tuvalet) yasaklanacak mı?