banner2
Öne Çıkanlar ilçe Başkan Suriye trafik kazası Diyarbakır

Eyyübiye'de talihlilere bisiklet hediyeleri verildi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla; ilçenin tanıtımını yapmak, toplumsal aidiyet bilincini geliştirmek, yerel yönetim ile halk arasındaki bağların kuvvetlendirilmesi ve hareketli yaşam kültürünün yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla yapılan etkinliklerden biri olan ödüllü yarışma sonuçlandı.

Başkan Mehmet Kuş’un ve Eyyübiye Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında yayınlanan “Yatırımlarımızla Eyyübiye Kazanıyor” adlı ödüllü yarışmaya katılarak, yarışma kurallarını sağlayanlar arasında yapılan çekilişle belirlenen 30 talihlinin bisiklet hediyeleri teslim edilmeye başladı.

Bisiklet hediyelerini Eyyübiye Belediyesi Yerel Yönetimler Konağı’na gelerek teslim alan talihliler, Başkan Mehmet Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.