banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Ekinci Gıda İhtisas kooperatifini ziyaret etti

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, GAP Gıda İhtisas Yapı Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek site sorunlarını dinledi ve çözümü noktasında ilgililere talimat vererek sorunların çözüme kavuşturulmasını istedi.


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sabah saatlerinde ilk önce Hacı İmam Keskin Buğday Pazarı Başkanı Kemal Oflaz ve esnafı ziyaret ederek burada bulunan esnafların sorunlarını dinledi. Buğday pazarı esnafıyla bir araya gelen ve esnafın taleplerini dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Buğday pazarı esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Ekinci, esnaf tarafından kendilerine iletilen taleplerin anında yerine getirileceğini belirtti. Başkan Ekinci ve beraberindekiler daha sonra GAP Gıda İhtisas Yapı Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Gıda İhtisas Yapı Kooperatifinin site içi parke talebi Başkan Ekinci’nin talimatıyla yerine getiriliyor. Site esnafının sorunlarının konuşulduğu görüşmede Başkan Ekinci kendisine iletilen talepleri sık sık not alıp ilgililere aktardı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci burada açıklamada şunları söyledi, ‘’Gıda İmalatçılar sitesinin başkanı Kureyş Çelik ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Zaman zamanda ziyaretlerimiz devam etmektedir. Bu ziyaret esnasında buradaki esnaflarımızın sıkıntılarını giderme noktasında çalışmalar yapıyoruz, başka bir kurumla ilgili ise ilgili kuruma iletip bunun takipçisi olacağız. İmalatçılar sitesi şuanda Şanlıurfa’nın örnek projelerinden bir tanesidir. Bütün imalatçılar bir sitede, bir aradadır. Dolayısıyla buranın alt yapısının eksiklikleri giderildikten sonra daha güzel ortamlarda çalışma fırsatı da yakalamış olacaklardır. Buraya ulaşımın kolaylaştırılması durumunda dışarıdan gelecek müşterilerin hem ulaşımı, hem buradaki alt yapı bitirildikten sonra gerekli hijyenik şartlar oluştuktan sonra başka pazarlar da da ciddi rekabet imkanları olacak. Bizler de Belediye olarak bu konuda üzerimize düşen ne varsa bunu yapmaya çalışıyoruz. Böyle bir emek verdikleri için, böyle bir olaya önderlik yaptığı için Kooperatif başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.’’

GAP Gıda İhtisas Yapı Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik ise, ‘’Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye bizlere yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Sayın Başkanımız imalatçılar sitesi kurulduğundan bu yana daha önce de TKDK’nın başında iken de bizlere çok büyük destekleri oluyordu. Bugün sağ olsun başkanımız bizleri ziyaret etti. İmalatçılar sitemiz ile ilgili sıkıntılarımız vardı. Bu sıkıntılarımızı başkanımıza ilettik. Başkanımızdan sorunlarımızın çözümü noktasında söz aldık. İleriki zamanlarda Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, Büyükşehir Başkanımızla görüşerek en yakın zamanda İmalatçılar sitemizin içinin kilitli taşları ve aynı zamanda Gaziantep Gıda İmalatçılar bağlantılarının sözünü aldık. ‘’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.