banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Eyyübiye Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerine doğalgaz müjdesi

Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesinde dört mahalleye daha doğalgaz ulaştırılması için ilk kazma vuruldu. Şehrin gelişimi ve kentsel dönüşümü için kilit önem taşıyan dört mahalleyi cazibe merkezi haline getirecek doğalgaz şebeke çalışmaları, düzenlenen törenle başladı.

Eyyübiye’ye bağlı Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerine doğalgaz ulaştırmak için Direkli Mahallesi’nde düzenlenen törene; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Abdülkadir Kirli, AKSA Doğalgaz Şanlıurfa Şirket Müdürü M. Nezih Ural, Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Seçildikleri günden bu yana Eyyübiyelilere verdikleri sözlerin birçoğunu yerine getirdiklerini anımsatan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerinin manevi anlamda çok değerli olduğunu ve buradaki vatandaşların en büyük talebinin doğalgaz olduğunu söyledi.

Bu dört mahallenin doğalgazı hayal olarak gördüğünü ancak kendilerinin hayalleri gerçeğe dönüştürmek için var olduklarını kaydeden Başkan Kuş, “Allah’a çok şükür, yoğun çabalarımız, gayretimiz, ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz, teşkilatımız, muhtarlarımız ve AKSA Doğalgaz şirketiyle birlikte çalışmamız sonucu, bugün dört mahallemize doğalgaz ulaştırmak için kepçeyi vurduk. Eyyübiye’mize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun” dedi.

Eyyüp Nebi Mahallesi’nin de doğalgaz talebi olduğunu, önümüzdeki günlerde Eyyüp Nebi Mahallesinde de çalışmaların başlayacağı müjdesini veren Başkan Mehmet Kuş, “Eyyübiyeli kardeşlerimiz için, vatandaşlarımız için ne yapsak azdır. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, Eyyübiye kendi kendine zaten bir değer, Eyyübiye’ye ne yapsak değer” diye konuştu.

Moğal: Vaatlerimizin Arkasında Duruyoruz

Eyyübiye’nin mahallelerine doğalgaz ulaştırılması için çaba sarf eden başta Belediye Başkanı Mehmet Kuş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da seçim vaatlerinin arkasında durduklarını dile getirdi.

Kirli: Gecesini Gündüzüne Katan Bir Başkan Var

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, seçildiği günden bu yana gecesini gündüzüne katarak Eyyübiye için çok büyük hizmetlere imza attığını kaydeden AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Abdülkadir Kirli ise, Eyyübiye’nin mahallelerine doğalgaz hizmeti ulaştırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Ural: Eyyübiye’deki Yatırımımız 100 Kilometreyi Buldu

AKSA Doğalgaz Şirket Müdürü M. Nezih Ural da, 2020 yılında başladıkları Eyyübiye’deki şebeke yatırımlarında yüz kilometreye ulaştıklarını, bunun büyük bir emek, işbirliği ve koordinasyon sayesinde gerçekleştiğini ifade etti. Bu yatırımın gerçekleşmesinde en büyük emeğin Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve beraberindekilere ait olduğunu dile getiren Ural, doğalgaz hattı döşenen mahalle sakinlerine de hızlıca abonelik müracaatlarını yapmaları çağrısında bulundu.

Muhtarlardan Başkan Kuş’a Teşekkür

Törene katılan Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop, Akabe Mahalle Muhtarı Yusuf Kaya, Akşemsettin Mahalle Muhtarı Tayyip Teber İzol ve 15 Temmuz Mahalle Muhtarı Ethem Çalışkan da mahallelerine doğalgaz ulaştırılmasının büyük sevinçle karşılandığını dile getirerek, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.