banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Esrar, sigara ve akaryakıt ele geçirildi
Şanlıurfa’da yapılan operasyonlarda, 33 kilo esrar maddesi, 6 bin 400 paket kaçak sigara ile 5 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

 

Şanlıurfa Diyarbakır Yolu üzerinde uygulama yapan Şanlıurfa Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, şüphelendikleri bir otomobili durdurarak arama yaptı. Ekipler, araç içerisinde yaptıkları aramada, 33 kilo 800 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Olaya adı karışan 6 kişi gözaltına alınarak Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Öte yandan, ihbar üzerine Eski Hal Pazarı Yolu Evren Sanayi Sitesi'nde bir işyerine baskın düzenleyen Şanlıurfa Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri,

İki araç ve bir işyerinde yaptıkları aramada, 6 bin 400 paket kaçak sigara, 5 bin 82 litre kaçak akaryakıt, tanka bağlı, 3 adet elektrikli satrafij ve 1 metal tank ele geçirdi.

 

Olaya karışan ve isimleri öğrenilemeyen 5 kişi gözaltına alındı.
Kanalurfa.com



Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.