banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Erdoğan: yüz yüze eğitim başlıyor

Kanal 7-Ülke TV-24 TV-TV 360-TVNET ortak yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen canlı yayında gündeme dair gelişmeleri değerlendirdi.

Canlı yayınında gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan; Afganistan’daki gelişmeler, Türkiye’nin göçmen politikası, orman yangınları ile mücadele, sel bölgelerindeki son durum, Koronavirüsle mücadele ve aşılama, yerli aşı çalışmaları, Tokyo olimpiyatlarında elde edilen başarı, yeni anayasa çalışmaları ve ekonomik gelişmeler başta olmak üzere gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte bazı başlıklar:

YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR

"Dün akşam Bakanımla görüştük, inşallah yüz yüze eğitimi başlatacağız ve yavrularımız da öğretmenleriyle yüz yüze çalışmaya başlayacaklar."

YALANIN EN YAYGIN YERİ SOSYAL MEDYA: DÜZENLEME GELİYOR

"Yalandan başka bir şey konuşmayalar sosyal medyayı kendilerine alet ediyorlar. Muhalefetin başını çektiği sosyal medya terörüne karşı tüm vatandaşlarımızı uyarıyorum. Sosyal medya denetlenmesi konusunda adımları atacağız."

"Yapılması gerektiği halde yapılmayan bir şey mi vardı karalama kampanyası yürütüyorlar. Bu muhalefetin karalama dili bu ülkede ne zaman yok olacak? Biz görevimizi yaptık, yapmaya devam ediyoruz."

"Yalan terörünün bu ülkede mimarı bay Kemal’dir. Şu ana kadar bulundukları her yerde acaba sizin karadan bu işlere müdahalelerde itfaiyeleriniz nerede?"

DERE YATAĞINA BİNA YAPMAYIN

"Belediye başkanlığımdan bu yana söylüyorum; Dere yatağına bina yapmayın, dikey yapılaşma ve çok katlı binalar yapmayın diye."

"2 bin 400’den fazla vatandaşımızı selden kurtardık. Vatandaşlarımızın zararlarını karşılayacağız."

EKONOMİMİZ AZ ETKİLENDİ

"Salgın kaynaklı istihdam kaybının oldukça üzerinde istihdam sağladık. Salgından en az etkilenen ekonomilerden biri olduk."

AFGANİSTAN'IN YANINDAYIZ

"Yönetimde kim olursa olsun iyi ve kötü gününde Afganistan'ın yanında yer almak hem ahde vefanın hem de kardeşliğimizin gereğidir."

"Afganistan’daki askerlerimiz hiçbir zaman muharip bir güç olarak görev yapmadı. Amacımız havalimanının emniyetini sağlayarak bu ülkeye katkı sağlamak."

"Afgan halkının huzuru, bu ülkede yaşayan Türk soydaşlarımızın selameti ve ülkemizin çıkarlarının korunması noktasında her türlü iş birliğine hazırız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.