banner2
Öne Çıkanlar Suriye ilçe Başkan Diyarbakır Urfa Haber

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne bombalı saldırı

 Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü binasına yüzü kapalı  kimliği belirsiz kişilerce bombalı saldırı düzenlendi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü binasının bulunduğu mevkiye Hatboyu Caddesi tarafından geldikleri belirtilen saldırganların,  Emniyet nizamiyesine doğru attıkları bomba, büyük gürültüyle patlamasıyla çvreede büyük bir panik yaşandı.

El yapımı olduğu belirtilen bombanın patlamasıyla birlikte çevredeki apartmanlarda oturan vatandaşlar balkon ve camlara çıkarak ne olduğunu anlamaya çalıştı.

Alarma geçen polis ekipleri, Turgut Özal Bulvarı yönüne doğu kaçtığı belirlenen saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Ancak yüzü kapalı olan saldırganların ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdiği öğrenildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.