banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

Diyanet- Sen Kongresi Yapıldı

 

         Memur Sen konfederasyonuna bağlı ‘Türkiye Diyanet ve Vakıf Sendikaları’ (Diyanet-Sen) 4. olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongre, Şehitlik çamlık yemek salonunda yemekli olarak yapıldı.

       Kongreye seçkin davetliler katıldı. Kongreye katılanlar arasında: “Ak Parti eski Milletvekili Mahmut Kaplan, Memur Sen il başkanı Mahmut Atçı, memur sen eski şube başkanı Mustafa Tepe, Diyanet Sen eski şube başkanı Şıh Müslüm Azizoğlu, Balıklıgöl Devlet hastanesi baştabibi Oprt. Dr. İzzet Korkmaz, Emekli- Bir Sen başkanı Mehmet İmre, Mersavi yardımlaşma derneği (Mer-Der) yönetim kurulu ve birçok Sendika başkan ve üyeleri ile Memur- sen genel merkez yönetimin den bazı katılımcılar da kongrenin göze çarpan simaları arasında idiler…

     Tek liste ile Kongreye giren Diyanet Sen’ de. Tek aday ‘Abdülmecit Aksan idi.’ Diyanet Sen Şanlıurfa şube başkanlığına tek aday olan; ‘Abdülmecit Aksan’ 90 oy alarak şube başkanlığına seçildi.

Güven tazeleyen Diyanet Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdülmecit Aksan; "Kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Kongreye katılan tüm üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.  

     Haber/Mehmet Emin Kuş/ www.Balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.