banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Dişi Kaplanı Urfa'ya geliyor

 Gösteri öncesi Şanlıurfa'yı gezme fırsatı yakalayacak olan Dişi Kaplan,Şanlıurfa'yı çok merak ettiğini ve Şanlıurfa'ya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Çağdaş Spor Kompleksinin açılışına katılacak olan Ring Ateşinin Dişi Kaplanı Seda Duygu Aygün Şanlıurfa'da bulunmaktan dolayı gurur duyacağını ve çok mutlu olduğunu söyledi. Aygün ‘' Spor Kompleksinin açılışına bizi davet eden Murat Akaltun hocamıza çok teşekkür ederim. Bu sayede çok merak ettiğim güzel bir şehir olan Şanlıurfa'yı da görmüş olacağım. Şanlıurfa çok güzel bir şehir olduğunu söylüyorlar. Gerek turizm yerleri gerekse de dini yerleri açısından çok kapsamlı bir kent. Bende bu kentte olacağım için çok mutluyum. Tekrardan bu açılışı bizi davet eden Murat Akaltun'a teşekkür ederim ve böylesi bir spor kompleksini açtığı içinde tebrik ederim'' dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.