banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Viranşehir Eyyübiye Diyarbakır

Dilenci hırsızlar suçüstü yakalandı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde kendilerini dilenci olarak tanıtan şahıslara operasyon düzenlendi. Mahkemeye çıkartılan 3 zanlıdan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Emniyetten yapılan açıklamada,”İlimiz Haliliye İlçesi Susuz Mahallesinde gündüz vakti kendilerini dilenci olarak tanıtan bayan şahısların hırsızlık yaptığı anonsu üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince söz konusu adrese intikal edilerek hırsızlık yapan S.G., T.G. ve F.G. isimli şahıslar ikametten çaldıkları para ve ziynet eşyaları ile beraber suçüstü yakalanmış. S.G. ve T.G. isimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğünde yapilan yasal işlemler akabinde çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır.”denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.