banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

DHKP-C örgütüne şafak baskını

Akşam saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen silahlı saldırının ardından Okmeydanı'nda DHKP-C'ye yönelik operasyon düzenlendi. Daha önce belirlenen adreslere gece saatlerinde yapılan baskınlarda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polislerinin de destek verdiği baskınlar öncesi Okmeydanı'nda geniş güvenlik önlemleri alındı.

Baskınlarda DHKP-C iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlı kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda DHKP-C'li Elif Sultan Kalsen öldürülmüş,  2 polis yaralanmıştı.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.