banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Deniz otobüsünü kaçıran terörist öldürüldü VİDEO
Kaptan köşkünde mürettebatı rehin alan teröristin idaresindeki gemi, Marmara Denizi'nde daireler çizdikten sonra yakıtı bitince İstanbul Silivri açıklarında demirledi. Güvenlik güçlerinin teslim olması konusunda yaptığı uyarılar, terörist tarafından dikkate alınmadı. Bunun üzerine sabah saat 05.35'de tüm güvenlik birimlerinin düzenlediği ortak operasyonda terörist ölü olarak ele geçirilirken yolcu ve mürettebat da sağ olarak kurtarıldı.

TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Sabah 05.35 sıralarında deniz otobüsünün ışıkları söndürüldü. Terörist, can yelekleri giydirdiği yolcuları geminin üst kısmından alt kısmına indirdi. 2 sahil güvenlik botu gemiye yaklaştı. Bu sırada gemiye düzenlenen operasyonla terörist öldürüldü.

Operasyon sonrası gazetecilere açıklama yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, operasyonun asker ve polis tarafından ortak hareketle yapıldığını kaydetti.
Ensonhaber.com

Yolcular böyle tahliye edildi




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.