banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Erdoğan; Anadolunun çocuklarını ülkesine düşman ettiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle biraya geldi.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, paralel yapının terör örgütleri PKK ve ASALA ile birlikte hareket ettiğini söylerken, CHP'nin HDP'ye destek belirtti.

'ANADOLU'NUN ÇOCUKLARINI TÜRKİYE DÜŞMANI YAPTILAR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Milleti hor görmeye alışanlar, yeni Türkiye'yi kendileri için yaşanmaz yer olarak görmeye başladılar.'' dedi ve kendi ülkesine ihanet edenlerin farklı zamanlarda farklı kimlikler edindiği ifade etti. Erdoğan, şöyle konuştu:

''Kendi ülkesine karşı her dönemde farklı kimliklerle karşımıza çıktılar. Kimi zaman darbeci, kimi zaman gezici, kimi zaman paralel yapı oldular. Adları ve temsilcileri farklıydı, ama amaçları aynıydı.

Bazen hiç ummadığımız yerden darbeler aldığımız da oldu Paralel ihanet çetesi, bunlardan biriydi. Milletimizin çocuklarının rızkından keserek, verdiği imkanları, himmetleri, hasenatı, dünyanın bir çok ülkesindeki Türkiye karşıtı lobilere peşkeş çektiler. Bir çok yerlerde, senato seçimlerinde, milletvekilleri seçimlerinde, onlara bunları parasal yardımla yedirdiler. 'Hizmet, altın nesil' diyerek, devşirilen Anadolu çocukları, dünyanın dört bir yanında ülkemizin ve milletimizin itibarını lekelemek için birer piyon olarak kullanıyor.

'ASALA İLE BİRARADAYDILAR'

Son ABD ziyaretimizde, konferans vermek üzere gittiğimiz binanın önünde gördüğümüz, utanç tablosu, bu çetinin artık, kimlerin oyuncağı olduğunun en son örneğidir. Bölücü terör örgütü mensupları ile Ermeni diasporası ile hareket etmekten, aynı safta yer almaktan çekinmeyen paralel ihanet çetenin, adeta ülkeleri ile hiçbir bağlarının kalmadığını ilan ediyorlar.

Ermeni ASALA örgütü mensupları ile bir aradaydılar. Orada el ele, onların paçavraların önünde, bize karşı slogan atıyorlar. ''

'ANA MUHALEFET MORAL VERİYOR'

HDP'nin terör örgütü PKK'nın katliamlarını temize çıkarmaya çalıştığını ifade eden Erdoğan, CHP'nin de HDP'lilere destek çıktığını söyledi. Erdoğan, ''Bölücü örgütün siyasi temsilcileri ülke ülke dolaşarak, terör örgütlerin kanlı eylemlerini temize çıkarmaya,canlı bombaları kahraman gibi göstermeye, terörü meşrulaştırmaya çalışıyorlardı. Ana muhalefet partisinin de bunlara lojistik ve moral verdiğini görüyoruz.'' dedi.

'BU HADİSİ TAKİP EDİN'

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Malatya'ya bir onkoloji hastanesi yapıldığını söyleyerek, kentin iş adamlarını projeye destek vermeye çağırdı. Erdoğan, ''Malatya'ya bir onkoloji hastanesini kazandırmak istiyoruz. Malatyalı iş adamları da projeye sahip çıksın. Peygamber Efendimiz A.S. ölünce kapanmayacak kesimi şu şekilde ifade ediyor.

1. Sadaka-i cariye, köprü ve yol gibi işler yapmak,
2. Hayırlı bir evlat, kendisine dua edecek hayırlı bir evlat,
3. Faydalanılacak ilim bırakanın amel defteri kapanmaz kapanmaz.

Beka alemini de düşünüyorsak, bu kutlu hadisteki gibi adım atmalıyız.'' şeklinde konuştu.

'BİZE HER GÜN ANNELER GÜNÜ'

Annelere de seslenen Erdoğan, ''Bizim bir gün anneler günümüz yok, bir ömür onların günüdür. Anneler başka. Annesini kaybetmiş olanlar bunun kıymetini çok daha iyi anlar.'' dedi.

KAYNAKHABER7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.