banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çok Sayıda Yeni Atama..

Cumhurbaşkanlığından: 
Karar: 2020/228 Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Metin AKBAŞ atanmıştır. 
Karar: 2020/229 Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Canan AYKUT BİNGÖL atanmıştır. 
Karar: 2020/207 Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcısı Mustafa Alp GÜLEÇ 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır. 
Karar: 2020/208 Dışişleri Bakanlığında açık bulunan Teftiş Kurulu Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Teftiş Kurulu Üyesi Bekir UYSAL atanmıştır. 
Karar: 2020/209 Dışişleri Bakanlığında açık bulunan Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Hüseyin ÖZDEMİR atanmıştır. 
Karar: 2020/211 Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Vergi Müfettişleri Ali Fuat AZDURAL, Arif UYGUN, Aynur GÜNGÖR, Dursun Ali CÖRÜT, Gülten SARAC, Hasan AKGÜL, Hasan ÇETİN, Meral TANATAR, Mustafa ŞİMŞEK, Ömer AYDIN, Safiye TOPALLAR, Serap YÜCEDAĞ ve Türkan MESTANLI atanmıştır. 
Karar: 2020/212 Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Vergi Müfettiş Yardımcıları Ahmet BAYER, Atilla BÜYÜKKAYA, Barış YAKIT, Candaş YETER, Ersen ASLAN, Gökhan GÜLERTAN, Hakan UYGUN, Hüseyin PEKMEZCİLER, Murat ŞAPALOĞLU, Mustafa Hakan ALEMDAROĞLU, Mustafa GÜL, Semra ŞAHİN ULUTAŞ, Yalçın BAŞAR ve Yiğit Yusuf MUTLU 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır. 
Karar: 2020/213 Türkiye İstatistik Kurumu Başkan Yardımcısı Musa YILMAZ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Cemil TURAN görevden alınmış ve bu suretle boşalan Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığına Emin ÖZKAN atanmıştır. 
Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Personel Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Adem DİNÇ atanmıştır. 
Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Personel Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet Ertuğrul KARSU atanmıştır. 
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Sanayi Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Halil İbrahim ÇETİN atanmıştır. 
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Metroloji ve Sanayi Ürünleri Güvenliği Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet BOZDEMİR atanmıştır. 
 2020/224 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Müfettişliğe, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcısı Murat ÖZTÜRK 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır. 
15 Mayıs 2020 
Recep Tayyip ERDOĞAN 
CUMHURBAŞKANI 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.