banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Cuma Hündür: Terör; barbarlıktır, vahşettir, vatan hıyanettir

konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan UYSAD başkanı Cuma Hündür şunları belirtti:

KINAMA DUYURUSU

 Vatan bir bütündür parçalanamaz, bu vatan sathında yaşayan bu millet kardeştir, kardeşliğimizi kanıtlayan sloganlar ve demeçlerin dışında canlı tarihi olay ve mekânlar, Irakeyn'de; Kutulamara zaferi, Çanakkale tabyaları,  Trakyada; Çatalca, Edirne ve Balkan savunmaları, Sarıkamış destanı ve en son Beşparmak Dağlarıdır.

Terör; barbarlıktır, vahşettir, vatan hiyaneti suçudur. 

Teröre net tavır koyamamak, “ama”lı cümlelerle bu hiyaneti masum göstermeye çalışmaktır, suça ortak olmaktır.

ABD'nin eğittiği, lojistik destek verdiği , koordinat verdiği teröristler vatanımızın güvenliği için 1700 rakımda bekleyen kahraman askerlerimizi şehit etme olayı sonrasında
Kahrolsun ABD, Kahrolsun PKK Sloganlarıyla geçiştirmekle  yetinmeyelim, tam aksine Gazi meclisimizin derhal toplanarak bu konuyu enine boyuna araştırmalıdır...

 Bu hiyanete ortak olan, destek veren, resmiyette bize dost ve müttefik olan yabancı ülke ve ülkelerin bu tür yardım ve politik destek girişimlerini açık ve seçik ifadeli, imzalı bir bildiriyle dünya kamuoyuna duyurulmalıdır.

 Gerekirse bu ülkelerle yapılan askeri, siyasi, ekonomi ve kültürel yardımlaşma anlaşmalarında  imzası olan taraflara, konunun yeniden gözden geçirilmesi için masaya davet çağrısı yapılmalıdır.

 Yurt içinde İstikrarı bozmak ve ülkede kaos ortamı oluşturmak isteyenler de bilmelidir ki;

Bu milleti yürüdüğü yoldan döndüremeyeceksiniz.

Hiyanetçe  vahşîce  ve barbarca bu tür saldırılarınızı nefretle kınıyoruz. 

 Bu terör saldırılarında şehit olan vatan evladlarına Allah'tan  rahmet, yaralı gazilerimize  acil şifalar diliyoruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.