banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Çözüm süreci izleme heyeti belli oldu

Çözüm süreci kapsamında oluşturulması öngörülen izleme heyetiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Heyet de yer alacak 4 isim belli oldu.

Yapılan açıklamalara göre; Kadir İnanır, Deniz Ülke Arıboğan, Ahmet Taşgetiren ve Avni Özgürel bu isimler arasında yer alacak.
AKİLLER, İZLEME HEYETİNDE

İzleme Heyeti'ndeki 5 ismin ortak bir özelliği de var. Kadir İnanır, Deniz Ülke Arıboğan,Ahmet Taşgetiren, Hilal Kaplan ve Avni Özgürel daha önce Akil İnsanlar Heyeti'nde de birlikte çalışmıştı. Kadir İnanır, Akdeniz Bölgesi heyetinde, Deniz Ülke Arıboğan Marmara Bölgesi heyetinde, Avni Özgürel ve Hilal Kaplan Ege Bölgesi heyetinde, Ahmet Taşgetirenise İç Anadolu Bölgesi heyetindeydi. Öztürk Türkdoğan ise 7 yıldır İHD Genel Başkanlığı yapıyor.

Kaynak : Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.