banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Coşkun'dan Urfa Barosu'na Barbaros Şansal tepkisi

Şanlıurfa Barosunun sapkın ilişkileri savunan modacıyı Şanlıurfa'ya davet etmesine tepkiler sürüyor.

BİR TEPKİ DE ŞANLIURFA MEMUR SEN'DEN

Şanlıurfa Barosu, düzenleyeceği etkinlik için sapkın ilişkileri savunan sözde bir modacıyı Şanlıurfa'ya davet etmesine bir tepki de Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun'dan geldi.


Geçtiğimiz gün Şanlıurfa Barosu, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, 6 Mart 2022 Pazar günü, düzenleyeceği "Kariyer Günleri Söyleşi" isimli programa, halkın dini ve ahlaki değerlerine hakaret eden sözde modacı Barbaros Şansal'ı davet ettiğini paylaştı.

Yapılan duyurunun ardından halkın çeşitli kesimlerinden söz konusu şahsın programa davet edilmesi ile ilgili Şanlıurfa Barosu'na tepkiler gelmeye başladı.

Vatandaşlar, Şanlıurfa'nın insan hakları, eğitim, sağlık, intihar vakaları, madde bağımlılığı, işsizlik, elektrik ve buna benzer birçok kronik sorunu varken, baronun böyle marjinal bir şahsı, Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya davet etmesine anlam veremediklerini ifade ettiler.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından da ciddi bir tepkiye neden olan program, Şanlıurfa Barosuna da ikiye bölmüş durumda.

Söz konusu programın iptal edilmesini isteyen Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun
söz konusu şahsın Şanlıurfa'ya davet edilmesi noktasında rahatsızlıklarını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sert tepki gösterdi.

Başkan Coşkun, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:"Parlak moda kariyerinin yanında sapkın eşcinsel tercihi ve ateist kimliği ile ön plana çıkmayı tercih eden Barbaros Şansal’ın @UrfaBarosu tarafından davet edilmesi kabul edilemez." İfadelerini kullandı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.