banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Cihannüma Şanlıurfa Sahur Meclisi Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa Cihannüma derneğin düzenlemiş olduğu SAHUR MECLİSİ propramına bir çok parti ve Stk yetkilileri katıldılar. 
Proğramda il temsilci Ahmet Güzelçiçek açılış konuşmasında; ’Cihannüma olarak biz; Varoluşu, bilgiyi ve değerleri kendi medeniyetinin ilkeleri çerçevesine tanımlayan; İlim, irfan ve hikmet okulunun öğrencileri, yeryüzünde adaletin tesis edilmesi için samimiyetle mücadele eden  ve bu yolda birlik ve beraberlikten asla vazgeçmeyen kardeşler topluluğuyuz..
İcra ettiğimiz bu sahur meclisleri Cihannüma Derneği'nin en büyük Misyonu olan kardeşlik şuurunun bir tezahürüdür.. Bu kardeşlik bilinci ile yaptığımız her bir çalışmada olduğu gibi bu meclisimizde de siz kıymetli ağabeyimiz ve kardeşimizle bir araya gelmenin, hasbihal etmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz..’ dedi.

Programda Hüdapar Genelbaşkan Danışmanı Bahattin Temel ve kısa bir düre önce Afganistan'dan dönen İHH il temsilcisi Behçet Atila Afganistandaki durumla ilgili katılımcılara bilgi verdiler. 
Müslümanları genel sorunları ile ilgili AK Pati il Başkanı abdurrahman Kırıkçı, Prof. Dr. Celil Abuzer birer konuşma yaptılar. 

Yaklaşım olarak 3 saat devam eden pğrogramda bir çok STK temsilisi söz alarak katılımcıları bilgilendirdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.