banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Camide telefonu şarj etti, 2 TL para bıraktı

Sakarya’da bir cami imamın odasına öğle namazından sonra bırakılan bir not ve 2 TL Cami cemaatine örnek bir davranış sergileyen liseli genç olduğu öğrenildi.

Sakarya’nın Kocaali Merkez Camisinde bırakılmış bir not olduğunu gören Cami Hocası Faysal Aydın okuduğu notta “ Sevgili imam amca, Telefonumu Cami de Şarja taktım. Karşılığı bu kadar mıdır bilemiyorum ama buraya 2 TL, bırakıyorum. Allah  ülkemizi ezansız namazsız bırakmasın sizdense Allah Razı olsun,” Notunu bırakan liseli gencin kim olduğu henüz bilinmiyor.

Kocaali Kuğukpelit Merkez Cami İmamı Faysal Aydın, “ Hz. Peygamberin ahlakıyla ahlaklaşan Hz, Ömer’in çağımızdaki versiyonu olan imanlı bir gencin örnek davranışı kadar duyarlı ve insanlık örneği olacak davranış olduğunun göstergesi olan bu not liseli gencin ülkesine ve insanlığa ne kadar  değer verdiği örnek davranışına kayıtsız kalamazdık ”dedi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.