banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Çalınan Motorsiklet 7 Ay sonra ele geçirildi

Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğündne yapılan açıklamada; "Hırsızlık konularına ilişkin yapılan çalışmalar kapsamında 26/07/2013 tarihinde Hürriyet Mahallesinde 63 .. 632 plakalı 2009 model Kırmızı renkli KANUNİ Marka Motosikletin yapılan sorgulamasında 15/12/2012 tarihinde Şanlıurfa-Merkez’den çalıntı olduğu anlaşılmıştır.

 

Olayla ilgili olarak Suça Sürüklenen Çocuk Şüpheli Ali K.(14), Şüpheli Süleyman Ç.(27) ile Şüpheli Recep A.(30) hakkında adli işlem başlatılmıştır.

 

Motosiklet Sahibesi Cemile A.(23) çalıntı motosikletinin (7-yedi) ay sonra bulunarak kendisine teslim edilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline  teşekkür etmiştir" denildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.