banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Çadır Kentte Yangın; 1 Ölü 5 Yaralı VİDEO

 

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Suriyelilerin kaldığı çadır kentte çıkan yangında 1 Ölü 5 çocuk yaralandı, 2 özel güvenlik görevlisi dumandan etkilendi.
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi Tel Hamut Çadır Kenti'ndeki çadırlarda gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürülen yangında 6 çocuk yaralandı. Ekiplere yardım eden 2 özel güvenlik görevlisi de dumandan etkilendi. Çadır kent Yangınında yaralanan Yahya Hatap 6, Ahmet Kosa 9, Cuma Kosa 12, Esra Kosa 6, Esra 6 ve ismi öğrenilmeyen bir kişi Ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı., buradaki müdahalenin ardında 6 yaralı Şanlıurfa Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine  getirildi.
Yangında yaralanan Ahmet Kosa (9), yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralanan 5 çocuk ise Diyarbakır ve Adana'daki hastanelere sevk edildi.Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.
Urfahaber24.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.