banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haberleri Urfa Haber

Büyükşehir’den Halfeti'ye Büyük Yatırım


Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’nın turizme açılan en önemli ilçelerinden biri olan Halfeti’de yıllardır ihtiyaç duyulan tesisleri birer birer tamamlayarak hizmete sundu.  Halfeti, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan modern Marina, Yüzen köprü, Otopark ve sosyal tesisler ile yerli ve yabancı turistlerin uğrak adresi haline geldi.

Tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve iklim yapısıyla turistlerin akın ettiği, bir kısmı suyun altında kalan eski Halfeti’de yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçede büyük ölçüde ihtiyacı duyulan tesisleri inşa ederek Halfeti’nin gelişimine ışık tuttu. Halfeti’ye gelen konukların en büyük sorunlarından biri olan araç otoparkı sorununu gidermek için yaklaşık 300 araç kapasiteli otopark yapan Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yeni kurduğu marina ile derme çatma tekne turlarının önüne geçti. Aynı şekilde ilçede yüzen köprü yaparak gelen konukların diğer yakaya geçmeleri sağlandı. Bölgede Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımların ilçeyi ileriye taşıdığına dikkat çeken turistler, önceden geldiklerinde gelişi güzel tekne turlarında fiyat sınırlandırılmasının olmadığını aynı zamanda araçlarını park edecek yerlerinin olmadığını belirttiler. Turistler ve Halfeti halkı yatırımlarından dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MERSAVİ'LI MUSA 6 yıl önce

Halfetide ki otopark çakallığı olayını çözmeden bi bok olmaz boşa para harcamayin

Avatar
YABANCI GÖZ 6 yıl önce

En son 3-4 yıl önce Halfetiye gittigimde otopark kagidinda 3tl yazarken 5 tl istediler. Burda 3 yaziyir dedim. Sonra 20 tl verince 10 tl verdigimi soyleyip 10tl ustunu vermek istediler. Arabaya istop ettirip tamam yol ortasinda dururum o zaman deyince para ustumu verdiler. Zaten yerde bupamadik geri donduk parada haram zikkim olsun. Artik Halfetiye gitmek isteyen misafirleri ikna edip baska yerlere yonlendiriyorum. Aklı basinda olan Halfetiye gitmes. İlla kaziklanacam diyosan, misafiroerini Halfetiye birak sen arabanla yeni Halfetide bekle. Yeterince kaziklandiklandiktan sonra geri gider alirsiniz

Avatar
Yabanci goze cvp veren KEKO 6 yıl önce

Halfeti güzel yer, görmeyen kaybeder