banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep harran mehmet ekinci kaza Türkiye

Büyükşehirle Suruç ilçesinde büyük değişim yaşandı

 

Bu kapsamda Suruç merkez ve kırsal mahallerde çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sanayi sitesinde 38 bin metrekare beton parke, kırsal mahallelerde ise 80 kilometre stabilize yol yapımını tamamladı.

Kalkanlı-Dumlukuyu mahalleleri arasındaki stabilize yol çalışması yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ölçektepe, İncan, Boztepe ve Bozyokuş Mahallerindeki yolları çamurdan kurtardı.

2015 yılı sonuna kadar ilçede 41.600 metrekare kilitli parke döşemesi yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, Suruç ilçe merkezinde yol standartlarını yükseltiyor.

42 BİN METRE KANALİZASYON TEMİZLİĞİ YAPILDI

Suruç merkez ve kırsal mahallerde 42 km kanal temizliği yapan yapan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri ise, 41 adet içme suyu şebekesinin bakım ve onarımı gerçekleştirerek 20 adet içme suyu kuyusunu tamamladı.

Öte yandan ilçe genelinde yeşillendirme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bin 670 adet ağaç dikerek Suruç'u yeşillendirmeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.