banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

BOTAŞ Genel Müdürü Müjdeyi Verdi! Urfa'nın O İlçesine Doğalgaz Verilecek

AK Parti Viranşehir Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı ve ilçe belediye başkan adayı Salih Ekinci, Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) Genel Müdürü  Burhan Özcan ile görüşerek Viranşehir ilçesine doğal gaz verilmesi talebini ilettiler. BOTAŞ Genel Müdürü  Burhan Özcan bir kaç gün içerinde Viranşehir ilçesine verileceğinin müjdesini verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci şunları söyledi: "Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Sn Doç. Dr. Halil Özşavlı ile birlikte BOTAŞ Genel Müdürü Sn Burhan Özcan’ı ziyaret ettik. Viranşehir ilçemize birkaç gün içinde doğalgaz verileceği müjdesini BOTAŞ Genel Müdürü Sn Özcan’dan aldık."

Anahtar Kelimeler:
Salih Ekinci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.