banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Bölgede Büyük Bir İhtiyaçtı! Büyükşehir harekete geçti

‘’Büyükşehir Büyük Sevda İster’’ sloganıyla kent merkezi ve 13 ilçede adil bir şekilde hizmet veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, araç sürücüleri ve yaya can güvenliğinin sağlanması amacıyla Akabe Mahallesi ile Buhara Mahallesi’ni birbirine bağlayan Gaziantep yolundaki okullar bölgesinde üst geçit çalışması başlattı.

Kent trafiğinin rahatlatılması amacıyla yeni bulvarlar ve yeni yolları Şanlıurfalıların hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaya can güvenliğinin sağlanması, vatandaşların karşıdan karşıya sorunsuz ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla modern üst geçit çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri, Buhara mahallesindeki okullara güvenli ulaşımın sağlanması amacıyla üst geçit için ilk kepçeyi vurdu. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen talep ve önerileri değerlendirerek kentin farklı noktalarında yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgede modern, kent estetiğine uygun üst geçitler inşa etmek için kazı çalışması başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.