banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Oda Başkanı Halil Polat Pamuk (Kütlü)

Bir Umut Derneğinden Rışvanlı Derneğine Ziyaret

Her iki derneğin üyeleri sohbet ederek birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin toplumda kaynaşmaya yol açacağına vurgu yaptı.
Bir Umut Derneği başkanı Mustafa Yücel yaptığı açıklamada; "derneklerinin kuruluş amacına uygun olarak, yılda yaklaşık 1000 aileye yardım ettiğini, dernek olarak hayır sever insanlarla ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gördüklerini... Dolayısıyla daha fazla hayırsevere ihtiyaç duyduklarını" ifade etti.

Rışvanlı dernek başkanı ve Eyyubiye Belediye encümeni, Yusuf Aktaşoğlu ise; "Bir Umut Derneği yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yardımlaşmanın önemli bir faaliyet olduğunu, bu yardımlaşmanın her toplumsal duyarlılık taşıyan insanların yapması ve teşvik etmesi açısından desteklenmesi gerektiğini" vurguladı.

Toplantı da misafir olarak gelen, Uluslar arası yazarlar ve gazeteciler derneği başkanı, Sıtkı Aloğlu da, "dernekler ve STK'lar arasında birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin topluma ve kente hizmetin kalite getireceğini, bu anlamda her iki dernek başkanları ve üyeleri tebrik ettiğini" söyledi.
Daha sonra toplantı, tekrar buluşmak üzere, bu tür ziyaret ve dayanışmaları sık sık yapmak üzere karşılıklı teşekkür ve dualar ile sonlandırıldı.
HABER: Mehmet Emin KUŞ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.