banner2
Öne Çıkanlar ilçe Suriye Başkan Diyarbakır Urfa Haber

Belediye’den Muhtarlara İftar Yemeği


Özel bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine Başkan Fakıbaba’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Emin İzol, Fevzi Yücetepe, Ahmet Al ve bazı birim amirleri katıldı.
İftar yemeğinin ardından muhtarlarla sohbet eden Belediye Başkanı Fakıbaba, yürütülen hizmetler hakkında muhtarlara bilgi verdi.
Ramazan Ayı dolayısıyla halkın temsilcileri olan muhtarlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirten Fakıbaba, “Muhtarlarımızla birlikte bir iftar yaptık. Kent hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Oldukça faydalı oldu” dedi.
Şanlıurfa Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden muhtarlar ise “Ramazan Ayı’nda muhtar arkadaşlarımızla bir araya gelmek oldukça güzel bir duygu” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.