banner2
Öne Çıkanlar Suriye Diyarbakır Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta

Başkan Ekinci, “Eksik kalan hizmetleri yerinde görüyoruz”‏


Selman ve Akdilek Mahallelerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen stabilize yol çalışmalarını ve diğer birçok kırsal mahalle de Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından döşeme işlemlerinin devam ettiği parke taşı işlemlerini yerinde inceleyen ve mahalle muhtarları ve vatandaşlarıyla bir araya gelen Başkan Ekinci, kanaat önderlerinin takdirini topladı.

Akdilek Mahallesinde bazı muhtar ve kanaat önderiyle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada eksik kalan sorun ve talepleri dinledi.
Yaklaşık bir saat süren istişare sonrası açıklama yapan Başkan Ekinci, şunları söyledi;

“Selman ve Akdilek mahallesindeyiz, burada kanalizasyon sorunları daha önce bitmişti. ve şuan da burada asfaltlama çalışmaları da büyükşehir belediyemiz tarafından yapılıyor. yine köy içi ile ilgili daha önce bizim stabilize çalışmamız yapılmıştı. Bizde buraya gelerek hem çalışmaları yerinde görmek, hem de varsa bir eksiği tespit etmek adına muhtarımızı ve mahalle sakinlerinin güzel insanlarını ziyaret ettik. Buradaki amacımız şu; Hep ifade ettiğimiz gibi, hizmete erişim konusunda mesafe tanımaksızın insanlarımızın hizmetine koşuyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde acil olan ihtiyaçların giderilmesini sağlayacağız. Şuana kadar yapılan hizmetlerden dolayı vatandaşlarımızın da göstermiş olduğu teveccühler, doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor. Bizlere gösterdikleri yakınlıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaçları olan hizmetleri de hızlı bir şekilde onlara ulaştıracağız.”

İstişare ettiği muhtarlar ve vatandaşlar ise Başkan Ekinci'ye yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.