banner2
Öne Çıkanlar Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? Milot Rashica DAHİ Sergisi Zeytin Zeytinyagı Kamuda çalışan işçilere verilecek tediye tarihi belli oldu

Başkan Beyazgül, Karakoyun Köprülü Kavşağı’ndaki Çalışmaları İnceledi

Yapımı tamamlanması durumunda trafik akışına iyi bir ivme kazandırması beklenen Tarihi İpekyolu üzerinde yapılan  Karakoyun Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çalışmalarla ilgili müteahhitlerden bilgiler aldı.

Şehrin trafiğini rahatlatmak adına yol genişletme, köprülü kavşaklar ve bulvarlar yapan Büyükşehir Belediyesi, Karakoyun Köprülü Kavşağı’nda çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Bağlantı yollarının tamamlandığı ve güzergah üzerindeki mahalle girişlerine parklar yapılacağı Karakoyun Köprülü Kavşağı’nda incelemelerde bulunarak müteahhitten bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Karakoyun Köprülü Kavşağın’da incelemelerde bulunduk. Buradaki üst geçit çalışmaları ile ilgili müteahhitimizden bilgiler aldık. Şubat ayı içerisinde kavşağın bitmesi planlanıyor. Çalışmalara çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Modern bir çalışma tarzında yapılıyor. Bu üst geçidin açılması ile buradaki trafik çok daha fazla rahatlayacak. Bu memleketimiz için çok hayırlı bir çalışma. Çalışmalarımızın devamı için de dualarınızı bekliyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.