banner2
Öne Çıkanlar TFF Orhan Saka Amatörler Evi TMO bahçesine düştü Abdullah Evliyaoğlu HzHalil İbrahim Mustafa Ceceli

Başkan Beyazgül: Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

Başkan Beyazgül mesajında “ Bin bir sevinçle karşıladığımız Mübarek Ramazan Ayı’nı Rabbimize bizleri bir sonraki Ramazanlara ulaştırması dua ve temennisiyle geride bırakıyoruz. 
"Kur'an-ı Kerim’de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak ediyor olduğumuz bu kutlu gecede edeceğimiz dua ve ibadetlerin kabul olmasını, yapacağımız hayır ve hasenatların ebedi huzurumuza vesile olmasını Cenab - ı Allah’tan niyaz ediyorum. 
Semaya açılan ellerin boş çevrilmediği, günahların bağışlandığı bu mübarek geceden bizler de sonuna kadar istifade etmeliyiz. Birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşliğimizi daha da pekiştirmeliyiz.
Manevi duyguların daha da anlam kazandığı mağfiret dolu bu gecenin tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu günlere vesile olmasını diliyor, Aziz milletimizin, değerli hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kadir Gece’sini tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.