banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Başkan Bayık, Geleceğe Nefes Ol Olmak İçin Bağışta Bulundu

Türkiye geneli "Geleceğe Nefes Ol" başlığıyla başlatılan ağaçlandırma kampanyasına destekler devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, geleceğe nefes olsun diye ağaç kampanyası için bağışta bulundu.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Belediye Meclis üyeleri, tüm birim çalışanı memur ve işçiler ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığının ‘Geleceğe Nefes Ol Kampanya’sına destek olmak için bağışta bulundu.
Daha yeşil bir Türkiye için bugünün fidanı yarının da nefesi olacak diyen Başkan Bayık ‘Toplumda çevre bilincini oluşturmak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 11 Kasım 2019 Saat 11.11’de Türkiye genelinde 11 milyon fidanın toprakla buluşmasını sağlayacak olan “Geleceğe Nefes Ol” kampanyasına destek amacıyla Belediye Meclis üyeleri, tüm birim çalışanı memur ve işçi arkadaşlarımız ile birlikte ilgili bankaya destek için bağışta bulunduk. Gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak hepimizin görevidir. Bütün vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum’ açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.