banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

BAŞKAN BAYDİLLİ İLÇEYİ ADIM ADIM GEZİYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir gelenek haline getirdiği sabah gezilerini sürdürüyor. Başkan Baydilli teknik ekibiyle birlikte sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayıp bir mahallede tüm sokakları adım adım gezerek sorunları yerinde inceliyor ve giderilmesi yönünde talimat veriyor.

Çankaya ve Akbayır Mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Baydilli yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi alırken, vatandaşların mağdur olmaması için gerekli çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Karaköprü'ye hizmet ederken ilçenin eksiklerini, sorunlarını yerinde görmenin önemli olduğunu ifade eden Başkan Baydilli, "Artık bir gelenek haline gelen sabah gezilerimizde mesaimize sokaklarda başlayarak ilçeyi geziyor ve sorunları inceliyoruz. Bugüne kadar her mahallemizde adım adım yürümediğimiz bir sokak yok.

Gördüğümüz, şikayetini aldığımız sorunların çözümü noktasında teknik ekibimizle birlikte gerekli incelemeyi yapıp sorunun giderilmesi için talimatları veriyoruz. Yolda karşılaştığımız vatandaşlarımızla hasbihal edip taleplerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın bize emaneti olan güzel ilçemizi geliştirmek, korumak ve kalkındırmak tabi ki tek görevimiz, hedefimizdir. Bunun için mesaiye erken başlayıp çalışmaya koyuluyoruz” diye konuştu.

Başkan Baydilli alan gezileri sırasında işe giden vatandaşlarla ve okula giden öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yazıklar Olsun.... 3 yıl önce

İcraat var mi
Proje var mi ???