banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

BARINMA YARDIMI PROJESİ BAŞLADI

Birecik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nın 797.500,00 TL.'LİK projesi ile İlçemizde yaşayan ve evleri yıkılma tehlikesi altında bulunan özürlü, yaşlı, kimsesiz, dul, yetim ve bakıma muhtaç 19'u köy, 26'sı merkezde olmak üzere 45 vatandaşımız için yapılacak olan evlerin inşaat çalışmaları başladı.

İnşaat çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Ozan Balcı geçtiğimiz aylarda tamamlanan ve 1.projede 38, 2. projede 48 ailemizi yeni yaşam alanına kavuştuklarını belirterek, böylece vatandaşlarımızın en temel ihtiyaçlarından biri olan barınma sorununa çözüm bulunduğunu ifade etti.

Birecik Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen barınma yardımı projeleri kapsamında 131 vatandaşımızın yeni evlerine kavuştuğunu dile getiren İlçe Kaymakamı Balcı, yeni projenin de kış ayları başlamadan tamamlanması için yoğun bir çaba içinde olduklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.