banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Atilla, Parke Yapım Çalışmalarını Yerinde İnceledi‏


Ceylanpınar ilçesine yaklaşık 10 km uzaklıkta bulunan Muratlı mahallesinde Ceylanpınar Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa sürdürdüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Muratlı mahallesinde tamamlanan alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından parke döşeme çalışmalarına tüm hızıyla başlanıldı. Çalışmaları takip etmek üzere muratlı mahallesine gelen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atilla’yı Muratlı mahalle sakinleri tarafından kurban kesilerek karşılandı. İnceleme yapılan muratlı mahallesinde çocukların sevgisiyle karşılaşan Başkan Atilla, çocukları öperek sevgisini gösterdi.

Çalışmaları yerinde inceleyerek işçiler ile birlikte yola parke döşeyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,  ‘’ Şuan muratlı köyündeyiz muhtarımız Nayif bey, Büyükşehir belediyesi koordinatörü Mahmut beyle beraber, muratlı köyü sakinleriyle beraber, Burada alt yapısını büyükşehirle beraber yapıyoruz. Büyükşehir belediye başkanımıza da burada teşekkür ediyorum. Köyün içindeki sokakları caddeleri açacağız. Dsi ile beraber ayrıca burada bir kanal işi vardı, onu da yaptık şuan etrafını betonlanması ve demir işini Dsi ile görüştük inşallah programa koyacaklar onlarıda yapacağız. Muratlıya inşallah yakın bir tarihte tüm cadde ve sokakları parke taşı döşenmiş olacak, kanalizasyonu da bitti bir sıkıntı yok. Önce alt yapısını ondan sonra üst yapısını yapıyoruz. Çünkü alt yapı olmadan üst yapıyı yapmak hiçbir mana taşımaz. ALLAH’ın izni ile yakın bir tarihte muratlıda inşallah parke taşsız cadde ve sokak kalmayacak. Öyle ümit ediyorum inşallah hayırlı uğurlu olur. Muratlı bizim için önemli bir mahallemiz köyümüz. Ayrıca biz Ceylanpınar da bir park yenileme çalışmalarımız var üç fidan parkının orda bir halı sahamız var o halı sahayı da pazartesi günü inşallah söktürüyoruz. Büyükşehir koordinatörümüz Mahmut kardeşim organizede ediyor. Halı sahayı muratlıya hediye ediyoruz muratlı mahallesinde burada yapacağız. Muratlı gençler artık o saha muratlı muhtarlığımızın koordinesinde olacak halı saha muratlı gençlerde artık orada oynarlar. Oranın montajını da  Mahmut kardeşim ilgilenecek kendisi size yapacak. Muratlı ahalisinin biz her zaman emrindeyiz bunu böyle bilin. Elimizden gelen her türlü hizmeti yapacağız, çünkü siz hizmetlerin en iyisine layıksınız. Muratlı demek ak partinin omurga kemikleri demek, muratlı seçimde %98 başarıyla Ak partiye oy veren bir köy, biz muratlı köyüne minnettarız, muratlı köyü ile ilgili her şeyi yapacağız. Ayrıca size bu çocuklarımız içinde önümüzü gördükten sonra Büyükşehirle beraber veya biz yalnız çok güzel bir çocuk oyun parkı da yapacağız sizlere. Ayrıca da bizim bayanlarımız için açık hava spor alanı yapacağız. Yaşlılarımız annelerimiz spor yapacaklar, spor alanıyla çocuk oyun grubu yan yanda yapacağız. Bir anne geldiği zaman kendisi orada spor yaparken çocuğu da oyun parkında oyun oynayacak daha çok güzel şeyler yapacağız inşallah hepinizi seviyorum’’dedi.  

Muratlı mahalle muhtarı Nayif Karataş ise mahallede sürdürülen çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç beye ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür etti.

Muratlı mahallesinde çalışmaları yerinde inceleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atilla, mahalle çocuklarını toplayarak çeşitli oyuncaklar hediye etti. Çocuklara dağıtılan hediyeler esnasında zaman zaman izdiham yaşandı. Çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.