Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_etv2n55pt1vdqgphkea4jqakj4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Atatürk barajındaki yangın korkuttu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Atatürk barajındaki yangın korkuttu

 Yangın bölgesine giden Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan söndürme çalışmalarını izledi.


            Akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ormanlık bölgede çıkan yangında gece söndürme çalışmaları yapılırken sabah saatlerinde yeniden alevler yükselmeye başladı. Şanlıurfa Hilvan ve Siverek'ten itfaiye ekipleri müdahale ettiği yangın kontrol altına alınırken yangın bölgesinde bulanan lojmanlar boşaltıldı. Bölgeye çok sayıda Jandarma ve İl Sivil Savunma ekipleri gelerek yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

          Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'da olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını izledi. Bozova İlçe Kaymakamı Mehmet Özel'den yangının çıkış sebebiyle ilgili bilgi alan Vali Okutan yangın çevresinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yangının çıkışı ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılmazken yangın bölgesinde bir açıklama yapan Vali Nuri Okutan, "Bölgede çıkan yangının kesin çıkış nedeni henüz belli değil. Yangın söndürme çalışmasında şu ana kadar 150 asker, 50 vatandaş ile 20 itfaiye ekibi söndürme çalışmasında görev aldı. Can kaybı söz konusu değil, söndürme çalışmasının ardından yangının neden çıktığı konusunda gerekli çalışmalar ekiplerimizce yapılacaktır her kese geçmiş olsun"dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.