banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ataklı: Bu ibişlerle bu parti yürümez
CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Atatürk ve Dersim katliamı hakkında bir gazeteye verdiği röportaj ve CHP'li vekillerin Dersim açıklaması TV 8'de yayınlanan Haber Aktif programında masaya yatırıldı.
Gökmen Karadağ'ın modere ettiği programın konukları ise Vatan yazarı Can Ataklı ile Bugün yazarı Nuh Gönültaş'dı.
Programa Vatan gazetesi yazarı Can Ataklı'nın isyanı damgasını vurdu. "Bu CHP kapatılmalı" diyen Ataklı CHP'ye yönelik eleştirilerini bir bir sıralarken, CHP'de yaşana Dersim tartışmasının saçma olduğunu ve CHP'nin Türkiye'nin gündeminden uzak olduğunu söyledi.
CHP SİYASET YAPMIYOR Kİ?
CHP'nin sorununu siyaset yapmamasına bağlayan Can Ataklı "Siyaset yapmıyor ki CHP. Ne var Başbakan'ın gündeminde? Bedelli, Van'a yeni şehir, Kanal İstanbul, 9 milyon ev yıkılacak deprem için, yeşil kart yeniden verilecek, Suriye, Irak... Peki CHP ne yapıyor bu gündemde, adamın biri çıkıyor ki Dersim'de katliam yapılmıştır, başında da Atatürk vardır. Bu partiyi yerin dibine sokması lazım bu memleketin." dedi.
CHP'Yİ MÜZE YAPMAK GEREKİYOR
CHP'nin gündemden uzak olduğunu kaydeden Ataklı "Söylediği doğru mudur değil midir ayrı konu ama bunun gündemle ne ilgisi var, bunu tartışmanın Türkiye'ye ne faydası var? Kardeşim sen Suriye hakkında ne düşünüyorsun? İran hakkında ne düşünüyorsun? Sen depremle mücadele hakkında ne düşünüyorsun? Yıkalım o zaman Anıtkabiri, gömelim Atatürk'ü, Cumhuriyeti de bitirelim bunu da CHP yapsın. Defalarca söylüyorum, bu CHP'nin kapanması lazım. Bu CHP'yi müze yapmak gerekiyor. Yerine adam gibi bir şey çıksın, artık sosyal demokrat mı olur başka bir şey mi olur.Bu ibişlerle bu parti olmuyor" diyerek CHP'ye yönelik eleştirilerini dile getirdi."
BEYAZ GAZETE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.