banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Akşemsettin Okulunda çıkan yangın öğrencileri korkuttu

Şanlıurfa Akşemseddin okulunda yangın çıktı. Çatı katında çıkan yangın korkuya neden olurken, öğrenciler okuldan tahliye edildi. Yolların dar ve yokuş olması nedeniyle itfaiye yangına geç müdahale ettiği iddia edildi.
Yangın saat 11.00 sırlarında Akşamsettin mahallesi Akşemsettin ilkokulunda meydana geldi. alınan bilgiler göre yaklaşık 500 öğrencinin derste olduğu saatte henüz nedeni belli olmayan bir nedenden dolayı okulun çatısında yangın çıktı. durumu fark eden okul yönetimi öğrencilere tahliye etti. mahallede yangını fark eden bazı aileler ise okula gelip çocuklarını aldı. durumun itfaiye haber verilmesiyle birlikte olay yerine çok sağlık ekibi, polis ve itfaiye sevk edildi. mahallinin yokuş oluşu ve yolların dar olması nedeniyle itfaiye ekipleri olay yerine gecikmeli geldi. öğrenciler okul kenarından çatıdan meydana gelen yangını seyrederken Söndürme çalışmaları sırasında bir itfaiye eri ayağından yaralandı. İtfaiye erine olay yerinde hazır bekleyen 112 acil sağlık ekipleri müdahale etti. okul çatısı tamamen kül oldu. yangın yaklaşık bir buçuk saat ardından kontrol altına alınabildi.
Akşemettin mahalle muhtarı Ahmet Eskiler ise," Yangın okulun çatısında çıktı okulun içersinde sorun yok ders gören çocuklar zarar görmedi itfaiye biraz geç gelmiş yol olmadığından daha ileride bir okul daha var ya orada yangın çıkarsa ne olur oranın yolu da yok vatandaş ne yapsın"dedi.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Urfahaber24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.