banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Akçakale Yolunda Feci Kaza: 5 Ölü 1 Yaralı

Edinilen bilgilere göre trafik kazası akşam saatlerinde Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 20’nci kilometresinde meydana geldi. Mustafa B.’nin kullandığı 34 SY 4531 plakalı Renault marka otomobil, iddiaya göre yolda dönüş yapmaya çalışan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 35 AJS 226 plakalı Renault marka otomobile yandan çarptı.

Kaza sonrası çevredekilerin haber etmesinin ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi geldi.. Bölgeye gelen ekipler, araçlarda sıkışan kazazadeleri çıkartıp sağlık ekiplerine teslim etti. Feci kazada yaralanan vatandaşlar ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralılardan, Süleyman Bütün, Mehmet Alpak, Hadi Alpak, İbrahim Alpak ve Ahmet Gün hayatını kaybetti. Diğer yaralının sağlık durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.