banner2
Öne Çıkanlar Suriye Başkan Diyarbakır Urfa Haber Sanlıurfa

Akçakale Çadır kenti Ziyaret‏ ettiler


Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesinde bulunan Suriyeli mültecilerin barındığı Süleyman Şah Çadır kentini ziyaret eden Eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr. İzzet Er ve İl Müftüsü İhsan Açık , Akçakale İlçe Müftüsü ve Kamp Müdürü olan Hüseyin Ortaç'tan Çadır kentte yaşayan Suriyeli vatandaşların sorunları hakkında bilgi aldılar.
Prof. Dr. İzzet Er ve İl Müftüsü İhsan Açık Çadır kenti gezerek aktif görev yapan kadın meclisini ziyaret ederek buradaki çalışmalar hakkında Suriyeli bayanlardan bilgi aldı. Kadın meclisi başkanı Bera Abdullah, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Daha sonra Kampta İmam hatip olarak görev yapan Suriyeli bir imamın bulunduğu çadırı ziyaret ettiler. Prof. Dr. İzzet Er ve İl Müftüsü İhsan Açık Kampta bulunan Suriyeli çocuklarla sohbet ederek oyuncak dağıtarak kamptan ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.