banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Akabe Mesire Alanındaki Çalışmalarda Sona Yaklaşıldı

‘’Daha yeşil bir Şanlıurfa’’ sloganıyla kent merkezi ve ilçelerde park, mesire ve yeşil alan çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi (Akabe TOKİ)’de başlatılan mesire alanında çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Şanlıurfa’da yeşil oranını artırmak için, vatandaşların rahat bir nefes almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Batıkent Mahallesi (Akabe TOKİ) bölgesine devasa bir mesire alanı kazandırıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi (Akabe TOKİ) de başlatılan mesire alanı çalışması hızla devam ediyor. 100 bin metrekare alan üzerinde yapılan mesire alanı en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Toplam alanı 100.000 m² olan Akabe Mesire Alanında yürütülen çalışmalar tek bir ağaca zarar vermeden, alana yeni ağaçlar kazandırılarak vatandaşların rahat bir nefes alacağı bir sosyal donatı alanı olarak tasarlandı.

Akabe Mesire alanında spor alanı, içerisinde 67 araçlık otopark, yürüyüş yolu, Fitness, çocuk oyun grupları, oturma grupları ve okçuluk alanı yer alacak. Tamamlandığı zaman Şanlıurfa’nın yeni bir yaşam ve gezinti alanı haline gelecek olan Akabe Mesire alanı en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN YAŞAM VE GEZİNTİ ALANI OLACAK”

Başkan Beyazgül, “Akabe Mesire alanında vatandaşlarımıza yaşam alanı, bir spor alanı oluşturuyoruz. İçerisinde 67 araçlık Otopark Alanı, yürüyüş yolu, Fitness  alanı, Çocuk Oyun Grupları, oturma grupları ve okçuluk alanı yer alacak. Burada hiçbir ağacı kesmeden tesislerimizi yerleştiriyoruz. Tamamlandığı zaman Şanlıurfa’nın yeni bir yaşam ve gezinti alanı olacak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. “ ifadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.